Over ons

Tegenwoordig staan naam en medewerkers van Red Star Electronics B.V. voor "Professioneel geluid en communicatie dat bij blijft". Onderscheidende merkproducten in handen van een bekwaam team technici, sales- en researchmedewerkers, gecombineerd met een sterke klantgerichte en flexibele denk- en werkwijze, maken dat wij in alle opzichten bij blijven!

Het koppelen van kennis en ervaring aan flexibiliteit en marktgericht handelen betekent dat wij aan de kwaliteitsstandaard van onze klanten kunnen voldoen. Productonderzoek, het nauwgezet volgen van markt- en technische ontwikkelingen, voorkomt dat er kennis-erosie ontstaat. Een visie die ertoe bijdraagt dat Red Star Electronics B.V. een sterke, vooruitstrevende en concurrerende positie in de branche inneemt.

Opdrachtgevers stellen de hoogste eisen aan hun leveranciers op het gebied van professioneel geluid, videodeurbewaking en interne communicatiesystemen. Terecht, want markt en technologie ontwikkelen zich in een razend tempo. Daarom werkt Red Star Electronics B.V. met een tweetal merken die bekend staan om hun innovatieve en hoge productkwaliteit en duurzaam karakter, te weten: Paso en Elvox. Beide merken worden gemaakt in en geïmporteerd uit Italië.

Onze interne organisatie bestaat uit een team van jonge flexibele en voor hun taak berekende medewerkers die onze traditie van onderscheidend technologisch vakmanschap, afgestemd op de wensen van de klant, dagelijks weer vorm en inhoud geven. De interne organisatie is conform deze benadering ingericht met de volgende afdelingen: administratie, verkoop, technische dienst, research, en expeditie.

Onze verkopers verstrekken u graag vrijblijvend telefonisch of persoonlijk een advies afgestemd op uw specifieke wensen. Om blijvend een hoogwaardig kwaliteitsstandaard te garanderen worden alle producten voor levering door de technische dienst getest, gecontroleerd en voorzien van een kwaliteitscontrolesticker.

Geluidsapparatuur voor grote projecten wordt bedrijfsklaar opgeleverd. Wij garanderen een uitstekende technische ondersteuning en brengen waar nodig op uw verzoek productmodificaties aan. Indien gewenst wordt de installatie door ons ter plaatse ingeregeld.

Klantgerichtheid betekent kunnen afwijken van standaardmodificaties. Met name op het gebied van product-design en uiterlijk kunnen specifieke wensen bestaan. Wij hebben onze eigen metaalafdeling. Door een uitgekiend voorraadsysteem streven wij er naar dat u onze producten binnen een etmaal in uw bezit heeft.