Over ons

Tegenwoordig staan naam en medewerkers van Red Star Electronics B.V. voor "Professioneel geluid en communicatie dat bij blijft". Onderscheidende merkproducten in handen van een bekwaam team technici, sales- en researchmedewerkers, gecombineerd met een sterke klantgerichte en flexibele denk- en werkwijze, maken dat wij in alle opzichten bij blijven!

Het koppelen van kennis en ervaring aan flexibiliteit en marktgericht handelen betekent dat wij aan de kwaliteitsstandaard van onze klanten kunnen voldoen. Productonderzoek, het nauwgezet volgen van markt- en technische ontwikkelingen, voorkomt dat er kennis-erosie ontstaat. Een visie die ertoe bijdraagt dat Red Star Electronics Opdrachtgevers stellen de hoogste eisen aan hun leveranciers op het gebied van professioneel geluid,  markt en technologie ontwikkelen zich in een razend tempo.

Onze interne organisatie bestaat uit een team van vak bekwame en ervaren medewerkers die u alles over een 100 volt installatie kunnen adviseren.

 

 

Onze verkopers verstrekken u graag vrijblijvend telefonisch of persoonlijk een advies afgestemd op uw specifieke wensen. Om blijvend een hoogwaardig kwaliteitsstandaard te garanderen worden alle producten voor levering door de technische dienst getest, gecontroleerd en voorzien van een kwaliteitscontrolesticker.

Geluidsapparatuur voor grote projecten wordt bedrijfsklaar opgeleverd. Wij garanderen een uitstekende technische ondersteuning en brengen waar nodig op uw verzoek product modificaties aan. Indien gewenst wordt de installatie door ons ter plaatse ingeregeld.